18.12.2015

Saisiko olla panda- tai pupupostia?



Voihan pandat. Nuo hellyyttävät olennot sulattavat sydämeni jokaisessa olomuodossaan. Tässä yksi päivä joulutorilla törmäsin Ricardo Rodriguesin kojuun, jossa katseeni osui ensimmäisenä näihin simppeleihin, mutta hauskoihin postikortteihin. Tietenkin tarttuivat mukaan. 

Ei ehkä postitettavan hyviä, mutta loistavia noin muuten. Ja toisinaan ainakin itselleen tuollainen "I have no time for your negative bullshit" -kortti olisi hyvä myös postittaa. Lähettäjäksi voi merkata vaikka 'elämä':n. Itse ainakin sorrun aivan liian usein pessimistiseen voivotteluun ja epäilyyn, ja samalla annan elämän junnata paikallaan. Enkä kuitenkaan usko, että päiviä aivan hukattavaksi asti on.

Nämä kortit pääsevät koristamaan kattolistaani. Aamulla ei tarvitse kuin vähän silmiä raottaa, niin suloinen panda jo onkin latelemassa totuuksia. Kuten instagramiin kirjoitin: "Vähemmän väärän jalan aamuja elämään?" Kyllä, kiitos. 

Jos joku muukin näistä innostui, niin aina voi koittaa koetella hermojani siihen pisteeseen asti, että löytää pandakortin postiluukustaan!

Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti